CityDotz Met een CityDot kunt u uw bedrijf presenteren op een verrassende en moderne manier.
more >

Wat biedt CityDotz aan toeristen?

✓ Altijd overzichtelijke en relevante informatie

Reizen begint met orientatie. Helaas ziet u vaak door de bomen het bos niet meer met de overvloed aan informatiebrochures die u vindt in hotel lobbies en bij informatiepunten. Deze brochures zijn meestal niet op categorie georganiseerd en bevatten vaak achterhaalde informatie. Zonde, want dit kan leiden tot het mislopen van bepaalde ervaringen! Aangezien de Dotz op elk moment kunnen worden aangepast, zullen deze worden voorzien van de meest actuele informatie. Of het nu gaat om evenementen en tijdelijke tentoonstellingen, speciale aanbiedingen en kortingen, of gewoon de meest actuele openingstijden - CityDotz is altijd up-to-date.

 

✓  Prominente plaatsen

CityDotz kiosken staan op plaatsen waar wij u, als bezoeker, gegarandeerd van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan trein stations, vliegvelden, hotels, en andere plaatsen die vaak het beginpunt van uw verblijf kenmerken. Ook bij gelegenheden, zoals winkelcentra, kunt u gebruik maken van de CityDotz service. Hierdoor kunt u van begin tot eind van uw verblijf op CityDotz rekenen.

 

✓  Direct kopen en printen

Tijdens een vakantie of city trip wilt u lange wachtrijen natuurlijk zo veel mogelijk vermijden. We hebben het daarom makkelijk voor u gemaakt, door het mogelijk te maken om tickets en entreebewijzen direct vanaf de CityDotz kiosk te kopen. Bestel kaartjes voor meedere activiteiten tegelijk en bespaar zo tijd om te doen waar u werkelijk voor gekomen bent: het verkennen van uw bestemming.

 

✓  WiFi hotspot

Een veelvoorkomend probleem tijdens het reizen is een gebrek aan WiFi. Dit probleem wordt op veel gelegenheden al aangepakt door middel van openbare WiFi, maar op veel plekken is dit nog niet het geval. Door de kiosken te voorzien van WiFi, kunnen toeristen gebruik maken van meerdere services - waaronder CityDotz mobiel - en ook eventueel de tickets die zij hebben gekocht downloaden. 

 

 

Wat biedt CityDotz aan ticket providers / advertisers?

✓  Verhoogd bereik en zichtbaarheid

Door de grote touchscreens met informatiebubbels op drukbezochte gelegenheden te plaatsen - zoals treinstations, vliegvelden, hotels, en winkelcentra - bereiken de kiosken een groot publiek en trekken ze veel aandacht. Deze gelegenheden zijn vaak de eerste aanrakingspunten die toeristen hebben met hun bestemming en soms zijn deze gelegenheden zelfs een constante factor tijdens het verblijf. Door naar de toerist toe te gaan, zorgt CityDotz voor een pro-actieve aanpak, wat ervoor zorgt dat wij een rol spelen van begin tot eind van het verblijf. Het is van cruciaal belang om exposure te hebben op de plaatsen die er voor uw doelgroep toe doen. Voor verhoogde advertising visibility, customer reach en customer engagement, is CityDotz de gelegenheid bij uitstek.

 

✓  Opvallend en overzichtelijk 

Veel grote steden trekken miljoenen bezoekers per jaar. Tijdens hun verblijf worden deze bezoekers overspoeld door reclame op papier. Deze overvloed aan informatie heeft vaak tot gevolg dat dingen over het hoofd worden gezien, mede doordat deze niet georganiseerd en niet up-to-date zijn. CityDotz is een opvallende manier om uw product of service onder de aandacht te brengen. Dankzij de verschillende categorieën, elk met bijbehorende kleur, kan gericht gezocht worden. In combinatie met het verhoogde bereik, zorgt CityDotz voor meer aandacht en exposure voor uw producten.

 

✓  Simpel en kosteloos up-to-date houden 

Papieren brochures en foldertjes moeten constant opnieuw geprint en verspreid worden. Bovendien is het doorvoeren van wijzigingen niet mogelijk, tenzij alles opnieuw wordt afgedrukt. CityDotz kent vrijwel geen druk- en vervoerskosten en is hierdoor duurzamer en goedkoper dan traditionele informatiebronnen. Ook zijn de Dotz gemakkelijk online te wijzigen, waardoor updates op elk moment kunnen worden doorgevoerd. En dat zonder extra kosten! Hier zijn zowel de ticket providers en advertisers, als de toeristen mee gebaat. 

 

✓  Call-to-action direct uitvoerbaar

Tijdens een bezoek aan een stad zit niemand te wachten op lange wachtrijen. Het is dan ook ontzettend makkelijk voor bezoekers om, direct nadat zij informatie hebben gezocht over een bepaalde activiteit of bezienswaardigheid, hiervoor kaartjes te bestellen en deze uit te laten printen of naar de mobiel te laten verzenden. De kiosken zijn een connectiepunt en door het kopen van tickets direct beschikbaar te stellen, zal dit een extra impuls tot actie zijn. 

 

✓  Speciale aanbiedingen

Net als het wijzigen van informatie is het uitermate simpel om speciale aanbiedingen en kortingsacties op de CityDotz kiosken weer te geven. Zo kunt u zonder het verstrekken van extra promotiemateriaal toch een groot publiek van uw aanbieding op de hoogte brengen. Hiermee kunt u makkelijk inspelen op trends, actualiteiten, thema- en feestdagen. Wanneer de actie is afgelopen, verwijdert u deze gewoon weer van uw Dot. Bezoekers zullen enkel relevante aanbiedingen te zien krijgen en deze door het dynamische karakter van CityDotz niet meer gemakkelijk mislopen!